Βιντεοεπιτήρηση

Home / Συστήματα ασφαλείας / Βιντεοεπιτήρηση

Βιντεοεπιτήρηση


Η IGSS σας παρέχει μια πλήρης γκάμα αναλογικών και ip καμερών για την επιτήρηση κάθε είδους χώρου που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.Τα video analytics τα οποία χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη καθώς και οι εφαρμογές που τα ακολουθούν θα διασφαλίσουν την καλύτερη λειτουργία και της πιο απαιτητικής εγκατάστασης.

1. Απομακρυσμένη επιτήρηση του χώρου σας μέσω εφαρμογών

Υπάρχουν στιγμές όπου ένα σύστημα συναγερμού δεν είναι αρκετό για την κάλυψη ενός χώρου. Σε αυτήν την περίπτωση έρχεται να το πλαισιώσει το σύστημα βιντεοεπιτήρησης. Ο εξοπλισμός λοιπόν των καμερών θα σας διασφαλίσει την πλήρη επιτήρηση του χώρου σας ακόμα και κατά την απουσία σάς. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το σύστημα θα είναι λειτουργικό έχει να κάνει με την σωστή μελέτη και τα αξιόπιστα υλικά. Έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρουν πλέον τα συστήματα αυτά και σας παρέχουμε μια πλήρης γκάμα καμερών για να καλύψει και την πιο απαιτητική εγκατάσταση. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο και την επιτήρηση του χώρου μέσα από την έξυπνη εφαρμογή στο κινητό, tablet η υπολογιστή. Τα υπερσύγχρονα συστήματα σας δίνουν την δυνατότητα να παρατηρείται τον χώρο το βράδυ χωρίς κανένα φωτισμό ενώ εσείς θα έχετε την εικόνα μιας ηλιόλουστης ημέρας.


2. Σύστημα βιντεοεπιτήρησης A.I. (Τεχνητής νοημοσύνης)

Σήμερα η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στον συγκεκριμένο τομέα. Η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται να προστεθεί και να μας δώσει άπειρες δυνατότητες πάνω στο σύστημα βιντεοεπιτήρησης. Μπορούμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μέσα από το λογισμικό διάφορα σενάρια για την προστασία του χώρου μας. Σχηματίζοντας λοιπόν διαγραμμίσεις πάνω στην εικόνα δημιουργούμε ένα εικονικό σύστημα συναγερμού με αποτέλεσμα την άμεση ειδοποίηση κατά την παραβίαση του. Προσθέτοντας και ωράρια ενεργοποίησης των συναγερμών καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα προστασίας.


3. Εφαρμογές βιντεοεπιτήρησης

Αεροδρόμια, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, χώροι εμπορευμάτων είναι κάποια από τα σημεία όπου έχουμε εγκαταστήσει την συγκεκριμένη τεχνολογία. Αν νιώθετε την ανάγκη και εσείς να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον γύρω από στον χώρο σας εμπιστευτείτε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που σας παρέχουμε.