Πυρανίχνευση

Home / Συστήματα ασφαλείας / Πυρανίχνευση

Πυρανίχνευση


Η πολυετή εμπειρία στον χώρο μας κάνει να χρησιμοποιούμε ώς βασικό σύστημα ασφαλείας για την πρόληψη πυρκαγιάς την πυρανίχνευση.Με καινοτόμες λύσεις καλύπτουμε όλες τις ανάγκες από καταστήματα εστίασης μέχρι και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

1. Σύστημα πυρανίχνευσης

Σύμφωνα με μελέτη της πυροσβεστικής υπηρεσίας το 94% των καταστροφών από την πυρκαγιά θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν υπήρχε έγκαιρη ειδοποίηση στο πρώτο λεπτό από την έναρξη της. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε το σύστημα πυρανίχνευσης. Ο νόμος πλέον επιβάλει την εγκατάστασή του σε όλους τους χώρους εστίασης και σε κτηριακές εγκαταστάσεις όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων. 


2. Εφαρμογή συστήματος πυρανίχνευσης

Η τεχνολογία στον συγκεκριμένο τομέα έχει τεράστια πρόοδο. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν την δυνατότητα να ανιχνεύουν καπνό καθώς και την διαρροή διαφόρων εύφλεκτων αερίων. Με στόχο να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις χρησιμοποιούμε της τελευταίας γενιάς και επώνυμα υλικά που υιοθετούν τις τεχνικές προδιαγραφές του παγκόσμιου οργανισμού. Η κάλυψη είναι δεδομένη σε όλους τους χώρους, από την οικιακή κουζίνα εώς μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις.