Συστήματα ασφαλείας

Home / Συστήματα ασφαλείας
Συστήματα ασφαλείας Υπότιτλος κατηγορίας

Συστήματα ασφαλείας

Συστήματα ασφαλείας Σύντομη περιγραφή κατηγορίας

Συναγερμοί

Η IGSS ακολουθώντας όλες τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας σας παρέχει όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για την ασφάλεια του χώρου και της οικογένειάς σας. Όλα τα συστήματα συναγερμού της εταιρείας CADDX σας εγγυώνται την σωστή και πιστοποιημένη λειτουργία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος πρόσβασης

Για τον έλεγχο εισόδου σε εξουσιοδοτημένα ή μη πρόσωπα σε έναν χώρο υιοθετούμε τεχνολογικές λύσεις.Η ασφάλεια εισόδου σε μια κτηριακή εγκατάσταση μπορεί να επιτευχθεί είτε με απλά είτε με βιομετρικά μέσα διασφαλίζοντας ακόμα και στον επισκέπτη την ελεγχόμενη πρόσβαση στον χώρο.


Διαβάστε περισσότερα

Πυρανίχνευση

Η πολυετή εμπειρία στον χώρο μας κάνει να χρησιμοποιούμε ώς βασικό σύστημα ασφαλείας για την πρόληψη πυρκαγιάς την πυρανίχνευση.Με καινοτόμες λύσεις καλύπτουμε όλες τις ανάγκες από καταστήματα εστίασης μέχρι και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοεπιτήρηση

Η IGSS σας παρέχει μια πλήρης γκάμα αναλογικών και ip καμερών για την επιτήρηση κάθε είδους χώρου που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.Τα video analytics τα οποία χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη καθώς και οι εφαρμογές που τα ακολουθούν θα διασφαλίσουν την καλύτερη λειτουργία και της πιο απαιτητικής εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα