Έλεγχος πρόσβασης

Home / Συστήματα ασφαλείας / Έλεγχος πρόσβασης

Έλεγχος πρόσβασης


Για τον έλεγχο εισόδου σε εξουσιοδοτημένα ή μη πρόσωπα σε έναν χώρο υιοθετούμε τεχνολογικές λύσεις.Η ασφάλεια εισόδου σε μια κτηριακή εγκατάσταση μπορεί να επιτευχθεί είτε με απλά είτε με βιομετρικά μέσα διασφαλίζοντας ακόμα και στον επισκέπτη την ελεγχόμενη πρόσβαση στον χώρο.1. Έλεγχος πρόσβασης εγκαταστάσεων

Στις μέρες μας έχει προκύψει η ανάγκη να μπορούμε να διαχειριστούμε τον έλεγχο πρόσβασης στις κτιριακές εγκαταστάσεις. Καλύψαμε λοιπόν με σύγχρονες μεθόδους την διαχείριση και τον έλεγχο αυτών. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε πρόσβαση ή όχι σε συγκεκριμένες θύρες, να έχουμε τον έλεγχο ωραρίου του προσωπικού και να κρατάμε τα δεδομένα σε αρχείο για την ανάκτησή τους οποιαδήποτε στιγμή.


2. Συστήματα ελέγχου πρόσβασης 

Οι συσκευές ποικίλουν ανάλογα με τον βαθμό ασφαλείας που θέλουμε να έχουμε. Απλοί καρταναγνώστες, βιομετρικές συσκευές ,ανιχνευτές θερμοκρασίας και άλλα. Έχοντας δημιουργήσει μία βάση δεδομένων μπορούμε να έχουμε δεδομένα από θύρες του ίδιου ορόφου η ακόμα και σε ολόκληρες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Όλα τα συστήματα σέβονται την ιδιωτικότητα του χρήστη είτε αυτό αφορά τον εργαζόμενο είτε τον επισκέπτη. Σε ότι αφορά τον τομέα ελέγχου πρόσβασης σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα συστήματα θυροτηλεόρασης.


3. Απομακρυσμένη διαχείριση κλήσεων έκτακτης ανάγκης

Είτε μιλάμε για μία μονοκατοικία είτε για πολυπληθή διαμερίσματα οι επιλογές είναι πολλές. Η τεχνολογία μας προσφέρει την δυνατότητα πλέον να διαχειριζόμαστε τις κλήσεις από το διαμέρισμα ακόμα και αν δεν είμαστε στον χώρο. Μέσω της εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί λαμβάνουμε τις κλήσεις στο κινητό μας βλέποντας και απατώντας στον επισκέπτη σαν να είμαστε στον χώρο. Με την προσθήκη μίας απλής κάρτας αποθήκευσης θα έχουμε όλο το ιστορικό των κλήσεων έτσι ώστε να γνωρίζουμε όλες τις επισκέψεις του χώρου κατα την απουσία μας.