Συναγερμοί

Home / Συστήματα ασφαλείας / Συναγερμοί

Συναγερμοί


Η IGSS ακολουθώντας όλες τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας σας παρέχει όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για την ασφάλεια του χώρου και της οικογένειάς σας. Όλα τα συστήματα συναγερμού της εταιρείας μας σας εγγυώνται την σωστή και πιστοποιημένη λειτουργία τους.

1. Προστασία της ιδιωτικότητά σας 

Γνωρίζοντας την μεγάλη ανασφάλεια που νιώθουμε όλοι στις μέρες μας προσπαθήσαμε και πετύχαμε να καλύψουμε αυτό το πεδίο συνδυάζοντας την εμπειρία μας άλλα και την τεχνογνωσία μας στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας. Θέτοντας πρώτα τους εαυτούς μας στις ανάγκες που προκύπτουν καταφέραμε να προσαρμόσουμε την τεχνολογία στην ζωή μας χωρίς να παραβιάζει την ιδιωτικότητά σας. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ευρωπαϊκό οργανισμό προτύπων όλα τα συστήματα πρέπει να έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας. Έτσι λοιπόν η εταιρεία μας για να καλύψει όλες τις βαθμίδες ασφαλείας σας παρέχει συστήματα που διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται. Συνδικάζοντας σύγχρονη τεχνολογία άλλα και τέλεια αισθητική θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.


2. Εφαρμογές των συστημάτων συναγερμού

Ξεκινώντας από την περιμετρική κάλυψη ενός χώρου σας δίνουμε την δυνατότητα να ασφαλίσετε μία μεγάλη έκταση όταν αυτό επιβάλλετε. Αεροδρόμια, πάρκινκ φορτηγών, αποθήκες εμπορευμάτων, εξοχικές κατοικίες και άλλα είναι χώροι που παρέχουμε προστασία και ασφάλεια. Στον χώρο της οικίας σας τώρα οι ανιχνευτές που τοποθετούνται σε συνδυασμό με την απομακρυσμένη πρόσβαση και τις έξυπνες λειτουργίες σας προσφέρουν μία ασπίδα προστασίας σε εσάς και στην οικογένεια σας. Πέρα από τα συμβατικά ενσύρματα υλικά μπορούμε να καλύψουμε χώρους και με ασύρματα συστήματα όπου δεν υπάρχει δομημένη καλωδίωση.


3. Απομακρυσμένη επιτήρηση 24 ώρες 

Θα πρέπει να γνωρίζετε ωστόσο ότι όσο πιο αξιόπιστο είναι ένα σύστημα συναγερμού όλο αυτό μπορεί να καταρρεύσει εάν δεν είναι συνδεδεμένο με το κέντρο λήψης σημάτων. Φανταστείτε μία ανθρώπινη παρουσία 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα όπου βρίσκετε πίσω από εσάς και ελέγχει τόσο την σωστή λειτουργία του συστήματος όσο και την άμεση ειδοποίηση των αρχών σε περίπτωση συναγερμού. Παρέχουμε λοιπόν αυτήν την υπηρεσία για την καλύτερη και ολοκληρωμένη προστασία του χώρου και της οικογένειας σας.